Yrityksen/yhteisön digipaketti

PK-yrityksille ja yhteisölle tarjottava digipaketti sisältää domainin (verkko-osoitteen) hankinnan ja ylläpidon, 1-10 sähköpostitiliä sekä verkkopalvelujen toteutuksen, käyttöönoton, koulutuksen ja palvelujen ylläpidon eurooppalaisissa pilvipalveluissa.

Pyydä tarjous!

Tabloid- ja aikakausilehdet

Toteutamme tabloid- ja aikakausilehdet kokonaispakettina sisältäen suunnittelun, toteutuksen ja painatuksen. Kumppaniverkoston avulla voimme tuottaa myös julkaisujen sisältöjä ja avustaa lehden jakelun järjestämisessä. Tuotteesta on mahdollista teettää myös monimediallinen e-julkaisu.

Julkaisut, flyerit ja julisteet

Yksittäiset julkaisut, kuten seurojen ja tapahtumien ohjelmalehdet, flyerit ja julisteet, voidaan toteuttaa joko painotekniikalla tai nopealla digitulostuksella painosmäärän ja toteutusaikataulun mukaan.

Kirjat

K-Systemsillä on vuosien kokemus erilaisten kirjaprojektien toteutuksesta; historiikeista, omakustanteista, runokirjoista ym. Projekti alkaa kirjan toteutuksen suunnittelusta ja tekemisen organisoinnista aina painatukseen saakka.

Erikoistuotteina rallikilpailujen materiaalit

Meillä on vankka kokemus rallikilpailujen kilpailumateriaalien toteuttamisesta kansallisen ja SM-tason kilpailuihin sekä myös kansainvälisiin kilpailuihin.

Voimme tuottaa:

  • Tiekirjat
  • Reittikartat
  • Turvaohjeet
  • Kilpailijoiden ja katselijoiden mediapaketit
  • Painetut ja digitaaliset rallilehdet
  • Verkkopalvelut

Monimediallinen mainonta

Jos tarvitsette laadukasta mainosmateriaalia lehtiin ja/tai verkkopalveluihin, toteutamme ne kokonaisedullisesti nopealla aikataululla (lehti-ilmoitukset, bannerit ym). Soita ja sovi tapaaminen tai laita viestiä sähköpostiin.