Kopiointi- ja tulostuspalvelut

Digitulostukset on nopea tapa toteuttaa esimerkiksi markkinointikampanja.
Väritulostus on edullinen vaihtoehto silloin, kun julkaisu on A5- tai A4-kokoinen ja sivu-/painosmäärä on suhteellisen pieni. Tulostuksessa käytettävät värit säilyvät hyvin ja tuote vastaa laadultaan ja käytettävyydeltään digipainotuotetta.Varastostamme löytyy 80-200 g papereita erilaisilla materiaaleilla. Suurin tulostettava koko on SRA3. Käytössämme oleva tulostin on Xerox Work Centre 7845.

Pyydä tarjous!
Selvitämme edullisimman tavan toteuttaa työsi.

Verkkopalvelut asiakkaan tarpeisiin

K-Systems toteuttaa verkkopalveluja räätälöitynä asiakkaan toiminnan tarpeisiin ja laajuuteen.
Käytämme teknisenä alustana kansainvälisiä varmistettuja pilvipalveluita ja maailman suosituinta Word Press-verkkopalvelusovellusta. Verkkopalvelut toteutetaan ”avaimet käteen” -periaatteella. Suunnittelemme ja toteutamme palvelut asiakasta kuunnellen ja koulutamme ylläpitämään sivujen sisältöjä. Voimme myös tarjota sisältöjen ylläpitopalvelun asiakkaan niin halutessa.
Kaikki tekemämme sivustot toimivat helposti niin tietokoneilla, tableteilla kuin myös älypuhelimilla. Responsiiviset sivut mukautuvat automaattisesti yleisimpien laitteiden näytölle sopivaan kokoon.

Kysy lisää K-Systemsin verkkopalveluratkaisuista.

Kuvien digitointi ja korjaus

K-Systems digitoi vanhat, arvokkaat kuvat ja korjaa kuvankäsittelyn avulla vahingoittuneet kuvat. Voimme tehdä kuvista suurkuvatulosteita eri materiaaleille omalla digitulostimella tai kumppaniyritystemme avulla.

Video- ja valokuvauspalvelut

Voimme toteuttaa yrityksestänne yritys- tai markkinointivideon tai tehdä yrityksellenne esim. kuvaportfoliotoiminnan tuotteiden esittelemiseksi. Kuvausprojektit toteutetaan yhteistyökumppaneiden kanssa tarkan suunnitelman ja sovitun kustannusarvion mukaan.