Monipuolisia viestintäpalveluja Heinolassa

K-Systems Contacts Oy on monimediallisia viestintäpalveluja tarjoava yritys, joka on perustettu 1980-luvun lopulla. Osakeyhtiöksi se kasvoi vuonna 1993.

K-Systems on perheyritys, jossa työskentelevät päätoimisesti Päivi Kaikkonen ja sivutoimisesti Kari Kaikkonen. Yrityksellä on vahva media- ja viestintäyritysten verkosto, jossa on mukana graafisen alan huippuosaajia ja mediatekniikan ammattilaisia. Yrityksen arvot perustuvat käytännön asioiden hyvään hoitamiseen. Onnistuneet viestintäratkaisut syntyvät hyvin harkitusta käytännön tekemisestä, jota toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Pienistä, harkituista yksityiskohdista kehittyy kustannustehokas ja asiakastarpeita hyvin palveleva kokonaisuus.

Sopivan kokoista viestintää kaikkiin medioihin

Päätoimialaamme on erilaisten julkaisujen ja markkinointimateriaalien valmistus niin printtiin kuin verkkoon sekä verkkopalvelujen toteutus ja viestinnän konsultointi. Voimme tarjota myös sisällön tuotantoa journalistisiin tuotteisiin ja markkinointijulkaisuihin. Olemme Traficomin virallinen verkkotunnusten välittäjä ja Google Workspace Partner. Tarjoamme  hakukoneoptimointia verkkopalveluihin ja koulutusta sosiaalisen median palvelujen hyödyntämiseen.

Asiakaskuntaamme kuuluu niin yrityksiä, yhdistyksiä, organisaatioita kuin yksityisiä henkilöitä, joille teemme mottomme mukaisesti ”sopivan kokoista viestintää”.