Digipaketti

PK-yrityksille ja yhteisöille tarjottava digipaketti sisältää domainin (verkko-osoitteen) hankinnan ja ylläpidon, 1–10 sähköpostitiliä sekä verkkopalvelujen toteutuksen, käyttöönoton, koulutuksen ja palvelujen ylläpidon kansainvälisessä pilvipalvelussa.

Pyydä tarjous!

Tabloid- ja aikakauslehdet

Toteutamme tabloid- ja aikakauslehdet kokonaispakettina sisältäen suunnittelun, toteutuksen ja painatuksen. Voimme tuottaa myös julkaisujen sisältöjä ja avustaa lehden jakelun järjestämisessä. Tuotteesta on mahdollista teettää myös monimediallinen e-julkaisu.

Julkaisut, flyerit ja julisteet

Yksittäiset julkaisut, kuten esim. tapahtumien ohjelmalehdet, flyerit ja julisteet tai seuran vuosijulkaisu, voidaan toteuttaa joko painotekniikalla tai nopealla digitulostuksella painosmäärän ja toteutusaikataulun mukaan.

Kirjat

Meillä on vuosien kokemus erilaisten kirjaprojektien toteutuksesta; historiikeista, omakustanteista, runokirjoista ym. Projekti alkaa kirjan toteutuksen suunnittelusta ja tekemisen organisoinnista aina painatukseen saakka.

Erikoistuotteina kilpailumateriaalit moottoriurheiluun

Meillä on vankka kokemus erilaisten kilpailumateriaalien toteuttamisesta moottoriurheiluun liittyen niin kansallisen, SM-tason kilpailuihin kuin myös kansainvälisiin tason mittelöihin.

Voimme toteuttaa:

  • Tiekirjat
  • Reittikartat
  • Kilpailijoiden ja katselijoiden mediapaketit
  • Painetut tai digitaaliset rallilehdet/käsiohjelmat
  • Verkkopalvelut

Monimediallinen mainonta

Jos tarvitsette laadukasta mainosmateriaalia lehtiin ja/tai verkkopalveluihin, toteutamme ne kokonaisedullisesti nopealla aikataululla (lehti-ilmoitukset, bannerit ym). Soita ja sovi tapaaminen tai laita viestiä sähköpostiin.