Verkkopalvelut asiakkaan tarpeisiin

Toteutamme verkkopalveluja asiakkaan toiminnan tarpeet ja laajuus huomioiden.
Käytämme teknisenä alustana kansainvälisiä varmistettuja pilvipalveluita ja maailman suosituinta WordPress-verkkopalvelusovellusta. Suunnittelemme ja toteutamme palvelut asiakasta kuunnellen, ja myös koulutamme ylläpitämään omien sivujen sisältöjä. Voimme myös tarjota sisältöjen ylläpidon asiakkaan puolesta. Kaikki tekemämme sivustot toimivat helposti niin tietokoneella, tabletilla kuin myös älypuhelimella. Responsiiviset sivut mukautuvat automaattisesti yleisimpien laitteiden näytölle sopivaan kokoon.

Tekemisen mottona on:
Sopivan kokoista viestintää kaikkiin mediakanaviin.

Kysy lisää K-Systemsin verkkopalveluratkaisuista.

Lehdet, kirjat, esitteet, markkinointimateriaalit

K-Systemsillä on yli 30 vuoden kokemus erilaisten julkaisujen  ja markkinointimateriaalien tekemisestä.
Teemme tabloid- ja aikakauslehtiä sekä kirjoja ja yritysesitteitä. Suunnittelemme julkaisuille persoonallisen ulkosasun asiakkaan toivomusten mukaan. Kaikista julkaisuista voidaan tehdä myös verkossa luettavia monimediallisia tuotteita (e-lehdet).

Kopiointi- ja tulostuspalvelut

Tulostus on nopea tapa toteuttaa esimerkiksi markkinointikampanja.
Väritulostus on edullinen vaihtoehto silloin, kun julkaisu on A5- tai A4-kokoinen ja sivu-/painosmäärä on suhteellisen pieni. Tulostuksessa käytettävät värit säilyvät hyvin ja tuote vastaa laadultaan ja käytettävyydeltään digipainotuotetta. Varastostamme löytyy 80–200 g papereita. Käytössämme oleva lasertulostin on Xerox AltaLink C8045.

Pyydä tarjous!
Selvitämme edullisimman tavan toteuttaa työsi.

Video- ja valokuvauspalvelut

Voimme toteuttaa yritys- tai markkinointivideon ja tehdä yrityksellenne esim. kuvaportfoliotoiminnan tuotteiden esittelemiseksi. Kuvausprojektit toteutetaan yhteistyökumppaneiden kanssa tarkan suunnitelman ja sovitun kustannusarvion mukaan.

Kuvien digitointi ja korjaus

Digitoimme talteen vanhoja, arvokkaita kuvia ja korjaamme kuvankäsittelyn avulla vahingoittuneet kuvat. Voimme myös tehdä kuvista tulosteita eri materiaaleille omalla tulostimellamme tai suurkuvia kumppaniyritystemme kautta.