Kopiointi- ja tulostuspalvelut

Digitulostus on nopea tapa toteuttaa esimerkiksi markkinointikampanja.
Väritulostus on edullinen vaihtoehto silloin, kun julkaisu on A5- tai A4-kokoinen ja sivu-/painosmäärä on suhteellisen pieni. Tulostuksessa käytettävät värit säilyvät hyvin ja tuote vastaa laadultaan ja käytettävyydeltään digipainotuotetta. Varastostamme löytyy 80-200 g papereita erilaisilla materiaaleilla. Suurin tulostettava koko on SRA3. Käytössämme oleva tulostin on Xerox Work Centre 7845.

Pyydä tarjous!
Selvitämme edullisimman tavan toteuttaa työsi.

Verkkopalvelut asiakkaan tarpeisiin

Toteutamme verkkopalveluja asiakkaan toiminnan tarpeisiin ja laajuuteen.
Käytämme teknisenä alustana kansainvälisiä varmistettuja pilvipalveluita ja maailman suosituinta Word Press -verkkopalvelusovellusta. Suunnittelemme ja toteutamme palvelut asiakasta kuunnellen ja koulutamme ylläpitämään omien sivujen sisältöjä. Voimme myös tarjota sisältöjen ylläpidon asiakkaan puolesta.
Kaikki tekemämme sivustot toimivat helposti niin tietokoneilla, tableteilla kuin myös älypuhelimilla. Responsiiviset sivut mukautuvat automaattisesti yleisimpien laitteiden näytölle sopivaan kokoon.

Kysy lisää K-Systemsin verkkopalveluratkaisuista.

Kuvien digitointi ja korjaus

Digitoimme talteen vanhoja, arvokkaita kuvia ja korjaamme kuvankäsittelyn avulla vahingoittuneet kuvat. Voimme myös tehdä kuvista tulosteita eri materiaaleille omalla digitulostimellamme tai suurkuvia kumppaniyritystemme kautta.

Video- ja valokuvauspalvelut

Voimme toteuttaa yritys- tai markkinointivideon ja tehdä yrityksellenne esim. kuvaportfoliotoiminnan tuotteiden esittelemiseksi. Kuvausprojektit toteutetaan yhteistyökumppaneiden kanssa tarkan suunnitelman ja sovitun kustannusarvion mukaan.