Verkkopalveluja

K-Systems on toteuttanut ja se ylläpitää useita erilaisia verkkopalveluja.
Katso esim. parastasuomessa.fi, phtili.fi, autoheinola.fi, helgenpesula.fi, adarkkitehdit.fi, kakisalmi.fi, susankuusisto.fi, orasmaa.fi, sahauspalvelu.com, businessheinola.fi, helgensiivous.fi, kaupunkikeskustat.fi, harjupaviljonki.fi ja pikko.fi

Lehtiä

Kirjoja

K-Systems on ollut mukana toteuttamassa montaa
mielenkiintoista kirjaprojektia.

Heinolan puhallinmusiikin historia.

Heinolan yrittäjien historia.

Omaa tuotantoa:

Eliel Wartiainen – Karhunkaataja ja kareliaani

Eliel Johannes Wartiainen (1875–1973) suoritti varsinaisen elämäntyönsä Sortavalan lyseon voimistelunlehtorina. Hän oli innokas eränkävijä, joka retkillään perehtyi syvällisesti Raja-Karjalaan ja kirjoitti useita eräkirjoja, joissa kerrotaan unohtumattomista metsästysretkistä kontion, metsän kuninkaan, ja sitä tavoittelevien hiihtäjien luontoa ja rohkeutta kysyneestä kamppailusta. Kirja kertoo päähenkilön elämästä, jossa harvinaisella tavalla yhdistyivät lahjakas voimistelija ja urheilija, rakastettu opettaja, musiikkimies, karhunkaataja, eräkirjailija, vapaussodan aktivisti ja Karjalan kulttuurivaikuttaja. Kirjan ovat Elieliltä jääneen monipuolisen materiaalin pohjalta koonneet Heikki ja Mirja Kantola.

Ilmari Wartiainen – Suomen Joutsenella

Sortavalassa syntynyt Ilmari Wartiainen (18.1.1913–23.4.2009) suoritti asevelvollisuutensa laivastossa ja upseerioppilaana Suomen Joutsenen ensimmäisellä valtameripurjehduksella 1931–32. Hän piti matkan aikana päiväkirjaa kuvaten tarkasti ja elävästi päivittäisiä tapahtumia ja nuoren upseerioppilaan tuntemuksia. Matka oli nuorelle meripojalle jännittävä tilaisuus päästä kiertämään meriä ja kokemaan sen ajan suomalaisille harvinaisia elämyksiä.